Hulp bij ander werk; 9 grote voordelen waardoor online loopbaanadvies werkt!

Ik kan wel wat hulp gebruiken

Je bent uitgekeken op je baan. Je hebt de indruk dat er niet zoveel doorgroeimogelijkheden zijn op je werk. Je zou wel wat anders willen, maar wat?

Zou jij wel wat loopbaanadvies kunnen gebruiken bij het zoeken naar ander werk, maar heb je niet zoveel tijd? Wil je liever geen vrij nemen van je werk? Wil je liever niet dat je werkgever weet dat je naar iets anders omkijkt?

Ik zet negen voordelen van online loopbaanadvies voor je op een rijtje:

  1. Je hebt geen reistijd.
  2. Er is een kortere doorlooptijd van het loopbaantraject bij wekelijks contact via de mail (met face-to-facecontact zit er algauw zo’n twee tot drie weken tussen de afspraken)
  3. Je werkt aan je opdrachten wanneer het jou uitkomt; thuis of op het werk. Overleg met je leidinggevende of je een loopbaantraject mag volgen. In dat geval wordt je loopbaantraject helemaal of deels vergoed door je werkgever. Ik kom graag langs voor uitleg en een presentatie.
  4. De ervaring leert dat je snel to-the-point komt, juist omdat je kunt mailen in een veilige omgeving (achter je pc, ’s avonds laat of juist vroeg in de ochtend als je nog in je ochtendjas zit).
  5. Je kunt mij tussentijds mailen, wanneer je vragen hebt. Ik reageer binnen 48 uur.
  6. Je zet voor jezelf je gedachten alvast op een rij en je hebt tijd om nog eens een nachtje te slapen over de opdracht of je antwoord op mijn vragen. Vaak vallen er voor jezelf dan al puzzelstukjes op hun plaats.
  7. Je kunt je eigen reacties en die mij nog eens teruglezen. Al je mails sla je op in een map van je Inbox.
  8. Aan het eind van het traject kun je je gehele loopbaantraject opslaan in Word en alle informatie herlezen als je hier behoefte aan hebt. Ook interessant om dit na een jaar nog eens te bekijken en je te realiseren wat je al hebt weten te bereiken!
  9. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent. We zien elkaar niet en dat kan juist vertrouwen in de hand werken. Ik ben je dagboek, die terugschrijft.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het zoeken en vinden van ander werk via cecile@degraafloopbaanadvies.nl.

Door Cecile de Graaf

Uit je comfortzone komen • 9 jaren geleden

Hoe word ik gelukkig? Word de held in je eigen verhaal

Waarom blijft Expeditie Robinson zo boeiend om naar te kijken? Waarom lees je graag een boek of kijk je een film of dvd, zoals Harry Potter? Waarom zijn we zo verslingerd aan ‘Wie is de Mol’? Wat dacht je van ‘Ik vertrek’?

Lees verder › 2 minuten

Online contact Persoonlijk advies op maat Professionele begeleidingBegin direct