Je hebt het wel naar je zin bij je werkgever of als ondernemer, maar je merkt dat je steeds tegen dezelfde zaken aanloopt. En daar ben je niet zo tevreden over. Je denkt of reageert op een manier die niet effectief is, maar je weet niet goed hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan.

Voorbeelden waaraan je zou kunnen denken zijn:

Waar loop jij tegenaan?

Geregeld word ik geraadpleegd over één van de bovenstaande vragen. Het zijn werkgerelateerde vragen waarvoor geen loopbaanadviestraject nodig is. Maar wat coaching zou erg welkom zijn. Afhankelijk van de vraag besteed ik hier één of enkele sessies aan. Dit kan zowel online door middel van e-coaching (mail en Skype) als face-to-face. Meestal is het daarbij handig om in de praktijk te gaan oefenen met ander gedrag en dit achteraf te evalueren. Zo merk je al snel dat je meer pijlen op je boog hebt dan het automatische gedrag waartoe je geneigd bent.

Wil je op een meer ontspannen manier kunnen werken?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik bespreek met je wat ik voor je kan betekenen. Mail me via cecile@onlineloopbaanadvies.nl. Of bel 06 43277346.

Aan de slag met coaching?

Heb je een loopbaanvraag waar je antwoord op wilt? Ik ga graag met je in gesprek.